Kedves nagykárolyi lakosok!

Ezúton is tudatjuk, hogy alaptalanok a városban keringő mendemondák. Tájékoztatni akarjuk továbbá Önöket a Continental vállalat valós gazdasági helyzetéről, továbbá arról, milyen jövőképünk van.

Nincs semmiféle terv, amely a nagykárolyi üzem bezárásáról szólna! Ez a gyár stratégiai fontosságú a Continental számára. A három termelőcsarnok egyikét sem fogjuk bezárni!

Részlegesen egyes projekteket átköltöztettek Magyarországra, mégpedig gazdasági természetű szempontok alapján, illetve a megrendelések száma az év végére csökkent, ám ez megszokott az autóiparban.

Ez az oka annak, hogy megváltoztattuk a munkastílust október hónapban, azaz a négy váltásos munkavégzésről átálltunk a három műszakosra, valamint hozzáigazítottuk a leasing-alapú munkatársak létszámát az ügyfeleink igényeihez.

2019-re nézve a megrendelések számának növekedésével számolunk, illetve a nagykárolyi üzemet érintő projektek növekedésével.

A fentiek értelmében nincs oka aggódniuk a nagykárolyi üzem munkavállalóinak. Képesek vagyunk stabilitást és fenntarthatóságot biztosítani!

A nagykárolyi Continental üzem nevében Boldog Karácsonyt és Boldog 2019-es Esztendőt Kívánunk!

Közlemény