Összeolvad, ami összetartozik

A Nagykároly és Vidéke Kulturális Egyesület tavaly tavasszal online publikációt jelentetett meg. Előbb nkv.ro, majd nagykarolyesvideke.org hivatkozással. Az új esztendőben a Nagykárolyi Anziksz veszi át ezt a feladatot.

A Nagykárolyi Anziksz természetesen továbbra is amolyan világhálós magazin, blog, vlog stb. marad, de ezentúl még inkább igyekszik a Nagykároly és Vidéke Kulturális Egyesület által képviselt értékrendnek, értékfelmutató hozzáállásnak megfelelni. Mindez nem jelent semminemű jogi elkötelezettséget. Mindössze annyit, hogy a Nagykárolyi Anziksz üzemeltetői így kívánnak felsorakozni a vidékünk kulturális életében fontos szerepet betöltő egyesület pártfogói mellé, illetve támogatni a szintén nagyon fontos hetilap működését. Azaz például reklámfelületeket is biztosítunk az egyesület számára. (Cserében – bízunk benne –, hogy mi is többekhez jutunk el, azaz korántsem nemes cselekedet ez részünkről, inkább talán az „összeolvad, ami összetartozik”, a címben is jelzett elképzelés egy megnyilvánulása.)

Ugyanakkor a Nagykárolyi Anziksz megmarad annak, ami volt, s például mindennemű jogi felelősség kizárólag a kiadóé, azaz az Anziksz Kft-é.

Megyeri Tamás Róbert