Futballal emlékeztek Kaplonyban

A piskoltiak nyerték az utánpótláskorúaknak kiírt focitornát. A második a Szatmárnémeti VSK csapata lett, a harmadik helyen a szervező klub, a Kaplonyi Sportegyesület I-es számú csapata zárta az emlékkupát, míg a negyediken az egészen ifikkel felálló Nagykárolyi Victoria.

Pusztai József kaplonyi születésű, A ligás játékos emléke előtti tiszteletadás jegyében rúgták a bőrt a hétvégén. A Kaplonyi Sportegyesület immár harmadik alkalommal szervezte meg az emléktornát. Tizennégy csapat mérte össze a tudását a kaplonyi sportcsarnokban otthonra lelő alkalmon.

A szervezők a legjobbak díjazáson túl a vendéglátásra is gondoltak – bográcsoslevessel kedveskedtek a focistáknak és kísérőiknek. Bákai Zoltán klubvezető ezúton is köszönetet mond mindazoknak, akik segítettek ebben, illetőleg a jó hangulatú torna megtartásában. Mint mondta, nagyon elégedettek annak okán, hogy egyaránt játéklehetőséget tudtak biztosítani a fiataloknak, illetve a kaplonyi sportélet legendás alakjára – rajta keresztül pedig a többiekre is – méltón emlékeztek. Amúgy már készülnek a hétvégi sportbáljukra, amellyel az egész tavalyi évet kívánják megünnepelni, illetőleg az idei esztendőt megalapozni.