Nyerjen Valentin-napi dobozt

Nemrégiben megtudtuk: piros rózsával, dobozba épített rózsacsokorral lepjük meg kedvesünket a szerelmesek napja alkalmából. Milyen is legyen a szerelmünk jelképe, érzéseinket miként fejezhetjük ki virágkölteménybe bújtatva? Megkérdeztük Kinál István virágkötőmestert.

2

Ugye közeleg Bálint napja… Az eredetileg angolszász szokás mifelénk mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően. Ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket, vagy szerelmes üzenettel kedveskednek neki.

Kinál István virágkötőmester elmondása szerint a piros rózsák széles tárháza vár ránk e jeles ünnep alkalmából. Válasszunk bátran ilyet vagy olyat – a várva várt hatás nem marad el. Merészek legyünk! – biztat, ugyanakkor óvva int, nehogy a giccsesség bűnébe essünk. A rózsás doboz, az ajándék legyen piros és szívet formázó. Ám mindezt kedveskedőn, semmiképpen sem kihívón, túlzón.

Másik megfontolandó javaslat: időben rendeljük meg az ajándékot. Nehogy az utolsó percre halasszuk!

Amúgy a hét minden napján felkereshetjük a Főút mentén lévő boltjában Kinál Istvánt. A vásárlók igényeihez igazodva kaphatók náluk különböző díszek, virágok. A nyitvatartási rendjük változatlan: hétfőtől péntekig 9 órától 5-ig, szombaton 9-től 4-ig, míg vasárnap 9-től 1-ig várják a vendégeiket.

Megújult a virágkötészet. Több az ajándéktárgy, a kiegészítő és dekorációs elem. Még szebbek és – sajnos a videó (egyelőre) nem adja vissza – még illatosabbak a virágok. Mindahány egy-egy költemény!

Térjen be Ön is mihamarabb a főút mentén lévő virágdekorációs boltba! Szívesen látják, tágas helyiségben igényes munkával várják!

Kinál István virágkötőmesternek köszönhetően most Ön is nyerhet egy Valentin-napi dobozt. Mindösszesen meg kell osztania a videónkat. A sorsolásra egy hét múlva, szerdán kerül sor, és lehetőség szerint a következő nap délelőttjén átadjuk a nyereményt, hogy még aznap este az igazinak adhassa át: Ön. Sok sikert kívánunk!