Farsang: gyerekeknek is, felnőtteknek is

Idén március 2-án, szombaton 10 órai kezdettel tartanak farsangi bált óvodás és elemi iskolás gyermekeknek az RMDSZ nagykárolyi székházában. Akár az előző években-évtizedekben lesz zene, tánc, számos játék, ügyességi verseny, tombola, szendvics és üdítő.

Érdeklődni a 0261/864-864-es telefonszámon. Mindenkit szeretettel várnak!

Az alábbi képeink a tavalyi alkalmon készültek:

 

Ugyanaznap — igaz, este — felnőtteknek szóló álarcos bált is tart az RMDSZ nagykárolyi szervezete. Arra a rendezvényre is lehet még jelentkezni. Idén is lesznek fellépők: mégpedig Tempfli Katalin, Vida István és Kerekes András készül meglepetés-előadással.

A korábbi évekhez viszonyítva azonban nincsen sok változás a bál kapcsán: a helyszín ezúttal is a Victoria Rendezvényház, ott lehet majd reggelig bálozni, a muzsikaszóról is a kaplonyi RetroMánia együttes gondoskodik. A mulatságon igencsak ízletes falatok (a többfogásos vacsora, minőségi italokon kívül például igazán jó hangulat stb.) és jó muzsika vár a vendégekre. Jegyet fejenként 100 lej ellenében lehet vásárolni. A részvételi szándékot a Szövetség székházában (0261/864-864-es telefonszám), illetőleg Fazakas Zoltán (0745/648-575) vagy Leitner Róbert (0745/309-869) választmányi tagoknál, tanácsosoknál lehet jelezni.