Győzött az Oli a Viki ellen

Nem sikerült hazai pályán győznie ma a Nagykárolyi Victoria VSK-nak a Szatmárnémeti VSK ellenében. A barátságos labdarúgó-mérkőzést mintegy százfőnyi közönség előtt játszották le a Viki nagypályáján. Az első félidő kiegyenlített volt, a másodikban azonban jobban jött ki a lépés a vendégcsapat számára, s így 0–2 lett a végeredmény.

A nagykárolyi kezdőcsapat: Ármos Sándor (kapus) – Holczberger Krisztián, Orosz Engelbert, Griszháber Gabriel, Ghiarfaș Mihai – Bákai Balázs, Lazea Gabriel – Vereş Alex, Malitenescu Alex, Babiciu Alex-Florin – Mihály István. Cserék: Silaghi, Nyéki Kevin, Kóter, Vekker, Csongor Mihale, Mărneanu Cătălin. Edző: Marius Botan.

2

A szatmárnémeti kezdőcsapat: Cherecheș – Farcaș, Toca, Doros, Chifor – Maxim, Tincău, Jakab, Nagy – Nyilvan R., Pop. Cserék: Cadar, Ionescu, Ritli, Simon, Schwartkopf, Zima. Edző: Ritli Zoltán.

a (2)

A két találatot Gabi Cadar és Răzvan Pop szerezte a második játékrészben. (A második előtt büntetőt hárított a károlyiak hálóőre.)

A mérkőzésen a középbírói feladatot Kovács István látta el, partjelzők: Sălăgean Norbert és Maxi Cătălin voltak.

A mérkőzést követően a nagykárolyiak edzőjét, Marius Botant kérdeztük: „Úgy gondolom, hogy igazán jó teszt volt ez a meccs a bajnoki rajt előtt, szerettem volna – inkább a fiúkért –, hogy egy győzelemmel zárjuk a felkészülési időszakot. De ha ebből a vereségből képesek vagyunk tanulni, akkor minden rendben. Mindenesetre sokkal több potenciál van a csapatban, mint amit a mai mérkőzésen nyújtott. Az ellenfél egy jól felkészített csapat volt, jól összeválogatott csapat. Úgy gondolom, hogy a csoportjukat könnyen meg fogják nyerni” – nyilatkozta.

A nagykárolyi csapat legközelebb szerdán játszik, akkor már tétmérkőzést, méghozzá a Mezőteremi Victoria ellenében hazai pályán, a Román Kupa keretében.