Győzött a Viki!

Magabiztos győzelmet aratott ma kupamérkőzésen a Nagykárolyi VSK labdarúgócsapata. Marius Botan tanítványai már az első percekben megszerezték a vezetést a Mezőteremi Victoria ellenében, majd szereztek egy további találatot az első játékrészben.

Picit talán „ráültek” az eredményre, azonban a második félidőben mind jobban kibontakozott a különbség a két alakulat között, és végül 6–0-ás győzelemmel jutott tovább a károlyi csapat. A 6 találatból hármat Mihály István, kettőt Kóter Raul, egyet pedig Malitenescu Alex szerzett.

Marius Botan érdeklődésünkre elmondta: „Örülök, hogy egy igazán jó, mondhatni tesztmérkőzést játszottunk, persze azért volt tétje… Felkészültünk mindarra, ami vár bennünket a bajnokságban. Örülök annak, hogy a fiúk mindegyik jelét adta annak, hogy szeretne játszani. Jó az, hogy van ez a versengés a csapaton belül. Bízom benne, hogy eléggé inspirált leszek a kezdő tizenegyet illetően az első fordulóra, amelyet vasárnap játszunk Fényen.” Elismerte: jó lenne győzelemmel kezdeni a tavaszi idényt. Kértük, hogy emeljen ki pár játékost. „Az egész csapat játékának örülök. Szeretném mégis kiemelni két fiatal, tehetséges játékosunkat, éspedig Nyéki Kevint, aki végigjátszotta a mérkőzést, és nagyon magabiztos játékot mutatott. Továbbá a kis ‘debütáltunkat’ emelném még ki, Kóter Rault, aki tél óta velünk edz, de tétmeccsen két góllal sikerült bemutatkozni a csapatban. Elismerésem, és kívánom neki, hogy továbbra is ilyen jó legyen.”

Nagykárolyi VSK: Ármos Sándor – Holczberger Krisztián, Griszháber Gabriel, Orosz Engelbert, Ghiarfaș Mihai – Csenteri Bence, Nyéki Kevin – Malinetescu Alex, Bákai Balázs, Silaghi Randu – Mihály István. Cserék: Mitrácska Erik, Babiciu Alex, Zbona Raul, Kóter Raul, Silaghi Claudiu, Mihale Claudiu, Vekker Csongor.

Mezőteremi Victoria: Vigh Tamás Zoltán – Fodor Adrian Robert, Simon Antal Richárd, Óbis Claudiu, Schrepler Bertold – Băbțan Daniel, Pogeda Darius Damian, Horvát Carol Ioan, Horvát Roland, Costin Ionuț Paul – Dana Iosif.