Jelentkezz a Star Select-re!

A Nagykárolyi Művelődési Központ és a Nagykárolyi Kulturális és Sport Igazgatóság 2019-ben is keresi az év hangját, ezért a diákok számára a kilencedik alkalommal hirdeti meg az immár regionális szintű, Star Select elnevezésű könnyűzenei tehetségkutató vetélkedőt.

Ha tehetségesnek érzed magad és szeretsz énekelni, akkor jelentkezz!

Négy korosztály jelentkezését várjuk: óvodás, illetve előkészítő osztály, I–IV., V–VIII., IX–XII. osztály.

Az előválogatásra március 30-án 12 órai kezdéssel kerül sor a Nagykárolyi Művelődési Központ Deák Endre termében, amelyre minden versenyzőnek egy dallal kell készülnie, zenei alap (negatív, mp3 formátum), vagy hangszeres – gitár, zongora – kísérettel.

A nevezést legkésőbb 2019. március 25-ig a culturacarei@yahoo.com e-mail címre juttassák el „Star Select” megjelöléssel.

A nevezésnek tartalmaznia kell a következőket: teljes név, tanintézmény neve, osztály, elérhetőség (e-mail, telefonszám), a választott dal címe. A benevezettek számát minden iskola maga határozza meg.

Nevezni egyénileg is lehet a fenti e-mail címen, illetve személyesen a Nagykárolyi Művelődési Központban, munkanapokon, 13–18 óra között. Kapcsolattartó személy: Szűcs József, tel. +40744 349 943.

2