Győzött a Viki!

4—0-ás győzelmet aratott hazai pályán a Nagykárolyi Victoria VSK. (Egyébként az ifik is brillíroztak, 17—0-ára győztek Tabi Zsolt tanítványai.) A szaniszlói csapat ugyan alulmaradt, de korántsem volt gyenge ellenfél.

 

A mérkőzés károlyi dominanciával kezdődött, mégis az első félidőben inkább kiegyenlítettnek tűnt a játék. Egyébként a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság C jelzésű csoportjában megtartott mérkőzésnek Bajnokok Ligájában is fújó játékvezetője volt, azaz Kovács István (a két partjelző: Matei Claudiu és Popescu Tudor volt).

Két gól találtak — alakítottak ki — a károlyiak a 30. perc körül, és a második félidő elején is sikerült betalálniuk. A szaniszlói csapatot persze megviselte a háromgólos hátrány, ellenben a rutinos csapat kisebb morgolódások után nyugodt maradt, töretlenül védekezett, közben igyekezett megszerezni a becsületgólt. A „Viki” kontrákkal is próbálkozott, és egyébként is nyomás alatt tartotta az ellenfelét, viszont a 93. percben sikerült ismét betalálni, a csereként beállt Silaghi Randu révén.

— Nem vagyunk csalódottak. Nem bírtuk fizikailag. Ellenben Nagykárollyal futballoztunk, így a vereség előfordulhat. Az első félidőben elég jól tartottuk magunkat, viszont a gól után ki kellett támadnunk, és onnan már nekik kedvezett a szerencse — nyilatkozta Barth István, a szaniszlóiak edzője.

— Az eredménnyel elégedett vagyok, a teljesítménnyel főleg a második félidőben szintén. De még mindig azt érzem, hogy nagyon megszeppenve kezdjük a mérkőzéseket. Utána kezdünk el igazán játszani, miután sikerül megszereznünk a vezetést — nyilatkozta Marius Botan, a hazai csapat edzője.

Nagykárolyi Victoria VSK: Ármos Sándor — Holczberger Krisztián, Griszháber Bogdan, Orosz Engelbert, Ghiarfaș Mihai — Tilinger Dániel, Lazea Gabriel — Veres Alex, Bákai Balázs, Babiciu Alex — Mihály István. Cserék: Silaghi Randu (a 64. percben), Zbonea Raul (60.), Csenteri Bence (60.), Mărneanu Cătălin (68.). Edző: Marius Botan.

Szaniszlói Recolta: Balog Krisztofer — Kökényesi Andrei, Máté István, Molnár Zoltán, Manhercz Martin, Barth Kevin, Mórent Lénárd, Üveges Sándor, Marian Daniel, Rochian Norbert, Szilágyi Szabolcs. Cserék: Kovács Zoltán (72.), Gulya Róbert (66.).

Gólszerzők: Babiciu Alex (a 32. percben), Mihály István (34.); Bákai Balázs (49.), Silaghi Randu (93.).