Halló, ott ki játszik?

A nagykárolyi Dari Helga asztaliteniszezővel népszerűsítik az új Nokiát.

Faházi Janika óta tudjuk, hogy pingpongozni gyakorlatilag mindennel lehet, miért jelentenének ez alól kivételt a mobiltelefonok? A Nokia a Sugár Moziban mutatta be négy új modelljét, az eseményen pedig a finn cég által felkért Magyar Asztalitenisz-szövetség is képviseltette magát.

Két fiatal játékos, Dari Helga és Molnár István Patrik az új Nokia 6 készülékekkel mutatta be, hogy ezek a telefonok mindent kibírnak. A pingpongasztalnál történt teszteléshez a kíváncsi érdeklődők is csatlakozhattak – Helgáékkal persze egyikük sem bírt.

„A készülékeink strapabíróságát szerettük volna demonstrálni, és jó kapcsolódási pont volt a sport, mert ahogy a megbízhatóság és tartósság a készülékek egyik fontos erénye, úgy a sportolók esetében a kitartás, elkötelezettség is ugyanennyire fontos – mondta Mészáros Zoltán, a forgalmazó HMD Global magyarországi kereskedelmi igazgatója. – Ugyanúgy, ahogy a sport és azon belül az asztalitenisz is szólhat a gyerekekről, a középkorúakról és az idősebb korosztályokról, úgy a mi készülékeink közül is mindenki megtalálhatja a saját magához legjobban illőt.”

A két fiatal pingpongos hamar hozzászokott az új „sporteszközökhöz”.

„Sokkal nehezebb volt ezekkel játszani, mint az ütőkkel. Az elején nyilván meg kellett szokni, de aztán belejöttünk” – tartott rövid élménybeszámolót Dari Helga.

A fiatalok új környezetben népszerűsíthették a sportágat, Molnár István nem bánta meg, hogy elfogadta a meghívást.

„Jól összerakott esemény volt, próbáltuk a pingpongot népszerűsíteni – mondta U21-es válogatottunk. – Teljesen más élmény volt, mint a normál ütővel való játék. A vállalkozó kedvű érdeklődők is tapasztalhatták, hogy nem egyszerű, de azért meg lehetett vele birkózni, jól szórakoztunk.”

Nemcsak a játékosoknak tetszett a szokatlan bemutató, a visszajelzések szerint az újságíróknak és az előadóknak, menedzsmentnek is bejött a flashmob.

Forrás: moatsz.hu