Igénylik az oltást a nagykárolyiak

Októberben eddig több mint 500 személy igényelte a koronavírus elleni vakcinát Nagykárolyban. A nagykárolyi oltóközpont hét hónappal ezelőtt kezdte meg működését a Iuliu Maniu Szakképző Líceum sporttermének egy elkülönített részén.

A megnyitása óta eltelt időszakban az intézményben több mint 18000 személyt immunizáltak. A koronavírus-fertőzés terjedése elleni vakcinát ebben az intézményben nem csak nagykárolyi, hanem a környező településekről, más megyékből és külföldről érkezett személyek is itt igényelték. A nagykárolyi oltóközpont a Iuliu Maniu utca 21 szám alatt található. Akik itt szeretnék igényelni az oltást, azok megtehetik minden hét hétfői, keddi, csütörtöki és szombati napján, a 8.00-20.00 óra közötti időszakban.

Az érdeklődők magas számát figyelembe véve, az oltóközpont vezetőségének tájékoztatása szerint, elsőbbséget élveznek azok az immunizálásra érkezők, akik előzetesen előjegyezték magukat az oltási platformon, vagy az oltóközpont alábbi telefonszámainak valamelyikén: 0722.648.075 vagy 0747.177.480. Ebben a központban csak a Pfizer vakcinájával oltanak.