Kérdőív kitöltésével segítheti Nagykároly fejlesztését a 2021-2027-es pályázati időszakban

A 2021. április és 2022. január közötti időszakban a nagykárolyi önkormányzat munkatársai a következő pályázati ciklusra vonatkozó, Integrált Városfejlesztési Stratégián dolgoznak. Ahhoz, hogy Nagykárolyba újabb uniós finanszírozás érkezzen a 2021-2027-es időszakban végre kell hajtani a “Nagykároly helyi közigazgatása által kínált szolgáltatások stratégiai tervezése és elérhetősége” elnevezésű, (SIPOCA/MySMIS 845/135769-es kóddal ellátott) projektet.

Hogy a következő pályázati ciklusban hangsúlyosabban érvényesülhessen a lakosság véleménye is, a városvezetés egy kérdőívet állított össze, melynek kitöltésével bárki hozzájárulhat a helyi inkfrastuktúra, a helyileg igénybe vehető szolgáltatások fejlesztéséhez, illetve jelezheti azokat a problémákat is, melyekre megoldást várnak.

Hogyan járulhatnak hozzá a lakosok Nagykároly városfejlesztéséhez a 2021–2027 közötti időszakban?

Ehhez nem kell mást tenniük, mindössze a lenti linkre kattintva, kitölteniük a mellékelt kérdőívet. A kérdőív kitöltése anonim, és mindössze 20 percet vesz igénybe, viszont nagyon fontos szerepe van a következő hét évben, a város fejlesztését célzó terv összeállításában. A kérdőív kitöltésére 2021. augusztus 6-ig van lehetőség.

Fontos tudnivaló! A beérkezett válaszok, csak akkor vehetőek figyelembe, ha teljes egészében kitöltik a kérdőívet!

MAGYAR nyelven az alábbi linkre kattintva van lehetőség a kérdőív kitöltésére: https://forms.gle/uAkZ9SJHcubYVkbVA

Nagykároly városvezetése előre is köszöni a kitöltésre fordított időt, és érdeklődéssel várják a lakosok véleményét.