Megjelent a Nagykároly és Vidéke legújabb száma

Van olyan személy, aki egy önkormányzat informatikai rendszerének karbantartását izgalmas és érdekes munkának érez – ma, csütörtökön az előfizetők már kézhez kapják a Nagykároly és Vidéke legújabb lapszámát, amiben egyebek mellett a Szombati Csabával, a károlyi hivatal informatikusával készült beszélgetés is olvasható. És persze meg is lehet vásárolni az immár 16 oldalasra bővült térségi hetilapot.

A mostani lapszámban is több interjút olvashatnak, a többi között arra is kíváncsiak voltak a szerzők, hogy a méhészek mindennapjai miként zajlanak. A nagykárolyi Tóth Enikő és a kálmándi Belényi Tibor is szól a politikai jellegű elképzeléseiről.

A friss lapszámban persze híradásokat is találunk. Ismét találunk egészségrovatot. Rendszeresen publikál a lapban Virág-Szabó Andrea.

Természetesen továbbra is ingyenesen jelentethetik meg a lap olvasói a különféle apróhirdetéseiket a Nagykároly és Vidéke című hetilapban. 4 oldalas az új műsormelléklet – és horoszkópot is találunk a térségi hetilapban.

Kellemes olvasást kívánunk!

1