Megvalósítani az álmot

Szebbé tenni a pillanatot… Mely elvész, elröppen, mégis örök. Életünk legemlékezetesebb pillanataiban jelen van a virág. Egyéni virágkompozíciókkal várja a szülőket, a rokonokat, a barátokat, a szomszédokat Nagykároly virágkötőmestere.

Esküvői alkalomhoz illő meghitt virágkölteményeket rendelhetünk tőle. Kedveskedjünk a szeretteinknek! Legyen még szebb az a pillanat. Mindezt kedvező áron, és ami szintén nagyon lényeges: igényes kivitelben.

A virágkötészeti mesterkurzust elvégző nagykárolyi Kinál Istvánról olvashattak már az Anzikszon. A Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete az Agrárkamarával hirdette meg ezt a képzést. Ami tulajdonképpen a virágkötészet legfelsőbb szintje.

Talán az odafigyelés az, ami leginkább jellemzi a mester munkáját. Az az igyekezet, hogy minden termék igazodjék a megrendelőhöz. A csokor virágköltemény legyen. Rímmel, fodorral, pontosan odaillő masnival.

Térjen be Ön is a főút mentén lévő virágdekorációs boltba! Szívesen látják, igényes munkával várják! Segítenek megvalósítani az álmait. 🙂