Megvédték a bajnoksági címüket a sakurások

Több mint 400 versenyző vett részt a hétvégén Bukarestben, az Apollo Sportlétesítményben megtartott SKDUN karate országos csapatbajnokságon. Természetesen köztük ott voltak a nagykárolyi Sakura Sportegyesület karatékái is.

A Medvei Edvin, Czege Patrik, Knecht Patrik összetételű csapat az 5. helyezést szerezte meg a +65 kg-os junior fiúcsapátok között. Keserü Mercedes, Tyukodi Cristina, Covaci Antonia lanycsapata a 3. lett a kadet lányok szinkron-kata versenyén, és a +30 kg-os, 9–7 kyus kadet lányok sanbon kumite csapatai között is megszerezték a bronzérmet.

Első helyezett lett a kadet fiúcsapat, azaz Knecht Patrik, Czege Patrik, Vass Chritopher a +55 kg-os kadet fiúcsapatok kumite próbáján, ezzel megvédték a tavalyi országos bajnoki címüket.

Medvei Edvin és Knecht Patrik a verseny második feleben asztali bíróként tevékenykedett, a nyári Poiana Pinului-i bírói tanfolyamon elsajátítottokat hasznosítva.

A Sakura SE köszöni a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Nagykárolyi Helyi Tanács segítségét a felkészülési feltételek megteremtésében. Valamint köszönik az utazáshoz nyújtott vissza nem terítendő támogatást a Szatmár Megyei Tanácsnak.

Közlemény

2