Sikeres idénnyel mutatkozott be a Kaplonyi SE

Dobogón végezni – ezzel a célkitűzéssel vágtak neki az idénynek a Kaplonyi Sportegyesület háza táján. Nem kis célkitűzés ez, hiszen a frissen megalapított csapatnak ez volt az első idénye. Végül az ifjúság az első helyen, míg a nagycsapat a második helyen zárta a bajnokságot.

Ezzel az eredménnyel egyaránt elégedett a vezetőség és a közönség is – tudtuk meg. Egyébként a Kaplonyi SE csapata úgy véli, hogy a labdarúgók által elvégzett sok munka, valamint az, hogy a közönség végig kitartott mellettük (mégpedig mind a hazai pályán, mind idegenben!) eredményezte a kiváló szereplést. A klub ennek apropóján is szeretné az Anzikszon keresztül is megköszönni a kitartó szurkolást és a sok segítséget. A vezetőség ugyanakkor köszönetet mond Silaghi Gábor edzőnek és Schrádi Imre kapusedzőnek az áldozatos munkáért. A klub elnöke, Bákai Zoltán sok munkát fektetett mindennek az elérésébe – köszönet neki is!

A jövő kapcsán természetesen több kérdés is felmerülhet… Hogyan tovább? Maradni a IV. osztályban, avagy irány az Elit liga? Egyelőre nem dőlt el. A vezetőség hajlik a nagyobb színvonal, a nagyobb kihívás felé, ám az anyagi lehetőségek még akadályt jelentenek. A reményeik szerint még a nyári szünetben eldől, és megoldódik ez a kérdéskör is.

Az utolsó mérkőzés igazi bajnoki hangulatban zárult, díjátadással és ünnepléssel. A díjátadón jelen volt a megyei labdarúgó-egyesület elnöke, Szilágyi István. Ő adta át az elismeréseket. A klub ezúton is köszönetet mond neki.

Mint ismeretes, a tasnádi labdarúgócsapat feljutott a harmadik osztályba. A kaplonyi focicsapatot is érinti ez a kiváló eredmény, hiszen egy korábbi játékosuk, Bákai Balázs az ősszel még itt rúgta a bőrt… A Kaplonyi SE tagjai nagyon büszkék rá, és sok sikert kívánnak neki.