Üdvözlet az Olvasónak!

Az Anziksz egy Nagykárollyal és vidékével foglalkozó blog, vlog, világhálós újság. Megjelentetője Megyeri Tamás Róbert mint magánember. A cikkírást, a fényképkészítést, valamint az egyebeket önszorgalomból végzi. Szerencsére vannak segítői.

Az Anziksz küldetése nem különösebben magasztos: egyszerű, kisvárosi világhálós újságocska kíván lenni, mely pár embernek örömet okoz. Illetve néhány nagykárolyi tájékoztatásához hozzájárul. Stb. Netán még az is előfordul, hogy segít tájékozódni ebben a mi világunkban. Természetesen várjuk az Olvasóink visszajelzéseit. Drótpostacímünk: megyeritamasrobert@gmail.com. Küldjön nekünk történeteket, véleményanyagot, még az is megeshet, hogy közöljük.

Az Anziksz a kiadón kívül senkinek és semminek sem a közlönye. A kiadó magánemberként végzi ebbéli tevékenységét.

Az Anziksz Olvasóbarát világhálós újság kíván lenni. A hibáinkért előre is elnézést kérünk, mindig törekedni fogunk arra, hogy ne kövessük el őket. Az „anziksz” kifejezés jelentése: képeslap. Ennek megfelelően az Anziksz egy világhálós képeslap. Amely Nagykárolyról szól. Amelyen Nagykároly és vidéke szerepel. Egy olyan képeslap, amely a mindennapokat már-már különlegességükben mutatja be. Teszi ezt abból a meggyőződésből kiindulva, hogy valamikor jó lesz visszanézni ezeket a képeslapokat. Az Anzikszon megjelenő „képeslapok” rovatokba vannak csoportosítva. Az Ajánló között lapozgatva leendő események híreire bukkanhat az Olvasó. A Van képünk hozzá! rovatban beszámolók vannak. A Magunk közt-ben interjúk, riportok. A Hirdetésben bizony reklámok lelnek otthonra. A Látóhatár a nagyvilág azon a részével foglalkozik, amely kívül esik Nagykároly és vidéke határán, azaz Szatmár megye többi részével, Románia egészével, Magyarországgal, valamint a bolygónk többi területeivel. A Hajdanán egy lokálpatrióta indíttatású rovat. Olyan cikkeket, tanulmányokat lehet benne olvasni, mely minden nagykárolyi okulására szolgál. Böngéssze figyelemmel! Álljunk meg egy szóra! – ez egy olyan rovat, melybe véleményanyagokat zsúfolunk be. Olyasmit, amit akkor mondunk, gondolunk, amikor hálásak vagyunk, vagy amikor boldogak vagyunk, vagy amikor bosszúsak. Stb.

Jó szívvel ajánljuk az Anzikszot. Forgassa kedvére!

Tisztelettel,

Megyeri Tamás Róbert

 

Amennyiben szeretne hirdetni az Anzikszon, személyre szabott ajánlatért, kérem, írjon a megyeritamasrobert@gmail.com drótpostacímre.

Advertisements