Üdvözlet az Olvasónak!

A Nagykárolyi Anziksz egy Nagykárollyal és vidékével foglalkozó világhálós újság. Megjelentetője az Anziksz Kft.

Nagykárolyi Anziksz küldetése nem különösebben magasztos: egyszerű, kisvárosi világhálós újságocska kíván lenni, mely pár embernek örömet okoz. Illetve néhány nagykárolyi tájékoztatásához hozzájárul. Stb. Netán még az is előfordul, hogy segít tájékozódni ebben a mi világunkban. Természetesen várjuk az Olvasóink visszajelzéseit. Drótpostacímünk: megyeritamasrobert@gmail.com. Küldjön nekünk történeteket, véleményanyagot, még az is megeshet, hogy közöljük.

A Nagykárolyi Anziksz a kiadón kívül senkinek és semminek sem a közlönye.

A Nagykárolyi Anziksz Olvasóbarát világhálós újság kíván lenni. A hibáinkért előre is elnézést kérünk, mindig törekedni fogunk arra, hogy ne kövessük el őket. Az „anziksz” kifejezés jelentése: képeslap. Ennek megfelelően a Nagykárolyi Anziksz egy világhálós képeslap. Amely Nagykárolyról szól. Amelyen Nagykároly és vidéke szerepel. Egy olyan képeslap, amely a mindennapokat már-már különlegességükben mutatja be. Teszi ezt abból a meggyőződésből kiindulva, hogy valamikor jó lesz visszanézni ezeket a képeslapokat. Az Anzikszon megjelenő „képeslapok” rovatokba vannak csoportosítva. Az Ajánló között lapozgatva leendő események híreire bukkanhat az Olvasó. A Van képünk hozzá! rovatban beszámolók vannak. A Magunk közt-ben interjúk, riportok. A Hirdetésben bizony reklámok lelnek otthonra. A Látóhatár a nagyvilág azon a részével foglalkozik, amely kívül esik Nagykároly és vidéke határán, azaz Szatmár megye többi részével, Románia egészével, Magyarországgal, valamint a bolygónk többi területeivel. A Hajdanán egy lokálpatrióta indíttatású rovat. Olyan cikkeket, tanulmányokat lehet benne olvasni, mely minden nagykárolyi okulására szolgál. Böngéssze figyelemmel! Álljunk meg egy szóra! – ez egy olyan rovat, melybe véleményanyagokat zsúfolunk be. Olyasmit, amit akkor mondunk, gondolunk, amikor hálásak vagyunk, vagy amikor boldogak vagyunk, vagy amikor bosszúsak. Stb.

Jó szívvel ajánljuk a Nagykárolyi Anzikszot. Forgassa kedvére!

Tisztelettel,

Megyeri Tamás Róbert
felelős szerkesztő

 

 

ISSN 2559 – 7582

ISSN-L 2559 – 7582

A szerkesztőség címe:

447080 – Kaplony – Căpleni, Kaplau. 397-es szám; Szatmár megye (jud. Satu-Mare).

E-mail: megyeritamasrobert@gmail.com

A Nagykárolyi Anziksz fenntartja a jogot, hogy a beérkezett írások, fényképek, videók közléséről döntsön.

Értesüléseket átvenni csak a Nagykárolyi Anzikszra való hivatkozással lehet.

Más honlapok, webes felületek semmilyen tartalmat nem másolhatnak át saját felületükre, csak címeket és esetleg úgynevezett ajánlókat, és csak abban az esetben, ha a cikkükben a forrásra, azaz az Anzikszra mutató linket helyeznek el.

 

Amennyiben szeretne hirdetni a Nagykárolyi Anzikszon, személyre szabott ajánlatért, kérem, írjon a megyeritamasrobert@gmail.com drótpostacímre.