Nyerj a MOL-lal!

Tankolj a MOL töltőállomásokon legalább 25 liter üzemanyagot* az EVO termékcsaládból (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) 2020. június 22. és 2020. augusztus 8. között, és nagyszerű nyeremények várnak rád:

Azonnali nyeremények:

  • 1000 darab, egyenként 150 lej értékű üzemanyagkártya:

Ezeket a nyereményeket helyben, számítógépes rendszerben történő sorsolással lehet nyerni. Ellenőrizd a pénztárblokkot, és ha a következő üzenet szerepel rajta: „Felicitări! Ai câștigat un card de carburant în valoare de 150 lei!”- azt jelenti, hogy nyertél, és azonnal megkapod a töltőállomáson dolgozó kollégánktól a 150 lei értékű üzemanyagkártyát.

  • Kétszer annyi hűségpont:

Használd a MultiBonus kártyád, és azonnal 6 hűségpontot írunk jóvá minden liter EVO Diesel Plus vagy EVO 100 Plus üzemanyag után, illetve 2 MultiBonus pontot minden liter EVO Diesel vagy EVO 95 üzemanyag után.

Sorsolással megnyerhető nyeremények, amelyre kizárólag az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhatsz:

  • 9 Honda PXC 125 robogó, heti egy sorsolással
  • A főnyeremény, egy HONDA Civic Sedan autó, amelyet a kampány végén sorsolunk ki

Ne felejtsd el jelezni a tankolásnál használt hűségkártyád sorszámát, ezzel dupla esélyed van a 9 Honda PXC 125 robogó és a HONDA Civic Sedan autó megnyerésére! Noha tranzakcióid csak egyszer regisztrálod, mi automatikusan megkétszerezzük azokat számodra, és így dupla esélyed van a nyerésre.

Részleteket itt találsz.

728x90