Hogy tudj angolul — itt a munkafüzet!

Az ET TU LINGUA Nyelvközpont Let’s try together! English Starter Book címmel megjelent munkafüzete azoknak szól, akik szeretnék elsajátítani az angol nyelv alapjait, illetve szükségesnek tartják felfrissíteni régen megszerzett tudásukat.

Sokat dolgoztunk azon, hogy a nyelvtani fogalmak magyarázata mindenki számára érthető legyen, a gyakorlatok pedig szórakoztatóak ugyanakkor hasznosak is legyenek. Meglehet hangnemében kicsit túl egyszerű és nem elég kifinomult, ennek a hátterében az a célkitűzés áll, hogy mindenkit szerettünk volna megközelíteni kortól és iskolai végzettségtől függetlenül. Szerettünk volna teljes mértékben elhatárolódni a ’Tanulj gyorsan angolul’ típusú könyvektől.

Ez a munkafüzet több szempontból is eltér, azoktól a tankönyvektől, melyeket jelenleg megtalálhatunk a könyvpiacon. A kötelező tudásanyag mellett szerettük volna kiegészíteni a tematikus leckéket olyan feladatokkal melyeket hétköznapi szituációk ihlettek. A szerepjáték, valamint a képzeletbeli beszélgetéseket kezdeményező kérdések alkalmat adnak arra, hogy különböző módon gyakorlatba helyezzük frissen megszerzett tudásunkat.

Munkafüzetünket megtalálják a Karul Libris könyvesboltban, illetve írhatnak nekünk üzenetet vagy hívhatnak telefonon és szívesen kézbesítjük is vagy postázzuk a könyvet.